Categorías del blog
Últimos comentarios
No hay reviews disponibles.
Búsqueda de blogs

Clear Group aposta pel medi ambient amb Koskisen

Publicado en16/12/2019 por
Favorito0

Clear Group, distribuïdora de productes i tecnologies per a la indústria de l'encunyat i les arts gràfiques, insisteix en la seva aposta per la sostenibilitat mitjançant la comercialització de fusta per a encunys de Koskisen. Aquesta última és una empresa finlandesa especialitzada en la fabricació de productes de fusta posseïdora del certificat PEFC. Aquesta certificació garanteix que el material dels productes elaborats procedeix de boscos sostenibles. Des de Clear Group asseguren que la majoria dels seus productes i materials d'embalatge són íntegrament reciclables.

Els responsables de la companyia sostenen, a més, haver invertit grans summes en la producció d'energia i a minimitzar les emissions contaminants. Expliquen que, gràcies a la planta d'energia biològica de Koskisen, la quantitat d'energia tèrmica derivada del combustible biològic que utilitza Koskisen ha crescut del 74% al 91% en el que portem de segle.

Dejar un comentario
Deja su comentario
Por favor login para publicar un comentario.

Ajustes

Menú

  • SOPORTE 24H

    Pongase en contacto con nuestro servicio técnico para obtener soporte.

    • Respuesta en menos de 24h.
    • Solucionamos los problemas

    Panda theme

    Ofrecemos soporte personalizado para nuestros desarrollos.

    Panda theme

    Así como también para toda la maquinaria que distribuimos en el sector de las artes gráficas, con una experiencia de más de 25 años.

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse